Pijper Media

Unieke samenwerking Lonely Planet en L’Oréal

Categorie Pijper Media
Datum 23-03-2017

Op 27 maart komt er een bijzondere stedentripgids in de Kruidvat te liggen. Pijper Media, de uitgever van de Nederlandse editie van het magazine Lonely Planet Traveller en de nieuwe reiswebsite lonelyplanet.nl, is een unieke samenwerking aangegaan met L’Oréal om een speciale eenmalige uitgave van een Lonely Planet stedengids te maken. In deze eenmalige uitgave worden 8 stedentrips in Nederland & België uitgelicht. De gids is een unieke mix van bestaande Lonely Planet-content en nieuwe content geproduceerd door Pijper Media. De gids zal twee weken in de Kruidvat liggen en wordt hier als cadeau aangeboden bij aanschaf van twee L’Oréal-producten. De gids zal nergens te koop zijn. Op 24 april wordt de gids in België zowel Nederlandstalig als Franstalig uitgebracht. Hier zal de gids ook twee weken als cadeau worden aangeboden bij L’Oréal-producten in de Kruidvat.

8 stedentrips in Nederland & België
In de stedentripgids worden 4 steden in Nederland en 4 steden in België uitgelicht: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent. Elke stad heeft een eigen hoofdstuk met de beste bezienswaardigheden, activiteiten, overnachtingen, restaurants, cafés en winkels. Ook worden er speciale insider-tips gegeven en komen de hoogtepunten uit de 8 steden aan bod. Door middel van praktische informatie over vervoer, de beste tijd om te reizen en tips voor specifieke thema’s wordt het lezers zo makkelijk mogelijk gemaakt om alles uit hun stedentrip te halen. 

Lonely Planet
Lonely Planet is ’s werelds grootste reisgidsenuitgever. Het reismediabedrijf publiceert al sinds 1973 inspirerende en betrouwbare informatie voor elk type reiziger. De afgelopen 40 jaar heeft Lonely Planet een bijzondere reisgemeenschap opgebouwd en meer dan 145 miljoen gidsen in de Engelse taal gepubliceerd. De gidsen omvatten bijna alle bestemmingen op deze planeet en worden ook in 14 andere talen uitgegeven. Het Lonely Planet ecosysteem bestaat verder uit digitale en mobiele apps, een uitgebreid ebook-portfolio, 12 internationale magazines en een bekroonde website: lonelyplanet.com.

Meer informatie over Lonely Planet Traveller: www.lonelyplanet.nl 

Neem voor meer informatie contact op met de redactie via redactie@lptraveller.nl of tel. +31 (0)50 544 58 45