Lekker

Lekker

Profiel

Lekker500 Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te zetten waar geen restaurantliefhebber meer omheen kan, waar zowel horecabezoeker als restaurateur reikhalzend naar uitkijkt. En steeds weer doen zij hun uiterste best Lekker nog lekkerder te maken, zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, verrassing, expertise en culinaire kennis. Lekker500 verschijnt 1x per jaar.

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Onze anonieme en professionele rapporteurs bezoeken jaarlijks meer dan 700 restaurants"

Doelgroep

Mannen zijn in lichte meerderheid, maar Lekker wordt ook veel door vrouwen gelezen. Lekker-lezers zijn 35+, hoogopgeleid, ambitieus, dol op koken, reizen, golfen, theater en natuurlijk op uit eten gaan. Ze bezoeken restaurants zowel zakelijk als privé. Verder heeft de Lekker-lezer een groot sociaal netwerk, veel zakenrelaties en een bovenmodaal inkomen.

"We maken Lekker500 met de consument in gedachten en bieden een rijke schakering van bistro tot sterrenrestaurant"

Pijlers

  • Lekker is dé restaurantgids van Nederland
  • Lekker bestaat al 41 jaar en is marktleider in dit segment
  • Lekker is kritisch, objectief en onafhankelijk
  • Lekker belicht als eerste culinaire trends, boeken en gadgets
  • Lekker spreekt backstage met topchefs en deelt hun signature dishes
  • Op lekker.nl leer je meer over de wereld achter Lekker500; al 41 jaar marktleider in dit segment

Online

Lekker.nl borduurt voort op de grootste en bestverkochte restaurantgids van Nederland. Zowel de horecabezoeker als de restaurateur kan met één klik op de knop zijn hart ophalen op de website. Daarnaast vind je op Lekker.nl de beste restaurants in de buurt, lees je op de site de laatste nieuwtjes uit de culinaire wereld, recensies over nieuwe kookboeken, shoppinginspiratie en nog veel meer!

Annelies Pijper

Annelies Pijper
Hoofdredactie