Cover reveal party voor Jaimie Vaes met BACARDÍ en Lion Noir: een groot succes

Op woensdag 2 augustus 2023 vierden we, samen met verschillende bekende gezichten én onder het genot van heerlijke cocktails van BACARDÍ, de onthulling van de prachtige cover van de nieuwste Playboy met daarop niemand minder dan Jaimie Vaes. Voor het eerst in 10 jaar staat er weer een BN'er op de cover en dat is genoeg reden voor een feestje mét heerlijk eten en drinken.

Het event werd gehouden bij Lion Noir in Amsterdam; een hotspot in de Reguliersdwarsstraat met een idyllische tuin. BACARDÍ vierde dit graag met ons mee en voorzag ons en de dorstige aanwezigen van heerlijke cocktails.

Verschillende bekenden van Jaimie Vaes waren uitgenodigd voor het feestje. Zo was influencer en goede vriend Koen Pieter van Dijk erbij, evenals goede vriendin Estelle Cruijff met dochter Joëlle. Actrice Winonah de Jong en Olcay en Dolshe Gulsen waren ook aanwezig om de foto's van Jaimie te bewonderen. Andere aanwezigen waren Dierenpraat TV-presentator Floris Gobel, zanger Maxim Froger en presentatrice Iris Enthoven. Alle drie doen, samen met Jaimie, mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Playmate Veerle Vlemmix was ook van de partij, zij sierde de cover van de vorige Playboy en mocht dus ook bij dit feestje niet ontbreken. Benieuwd naar alle beelden? Je bekijkt ze op de website van Playboy.

We hadden ons geen beter feestje kunnen wensen. Volgende editie weer?

No items found.