Over Pijper Media

Een van Nederlands grootste uitgeverijen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de media waar jij je creativiteit in kwijt kunt? Dan zijn wij wellicht een match! Aangenaam, wij zijn Pijper Media. Dagelijks werken wij eraan om de content van onze 19 sterke merken te verspreiden via onze magazines, websites, social media en events. Met onze titels bereiken we maandelijks nationaal en internationaal meer dan 80 miljoen mensen.

Ons team

50

Redacteuren

5

Vormgevers

2

Salesmanagers

6

Developers

16

Marketeers

Onze kernwaarden

Familiegevoel

Wij zijn niet voor niets a family business. Werken bij Pijper Media betekent toetreden tot de Pijper familie. Op de werkvloer komt dat familiegevoel dagelijks naar voren. Bij Pijper Media vinden wij directe communicatie, korte lijntjes en gewoon kunnen zeggen waar het op staat belangrijk. Zo weet je wat je aan elkaar hebt en op wie je kunt bouwen.

Creatief collectief

Bij Pijper Media is het één voor allen, allen voor één. Ondanks de verschillende afdelingen en manieren van werken, weten we elkaar te versterken en elkaars expertise op de juiste manier in te zetten om tot mooie teamprestaties te komen.  Of het nu in print, online of tijdens events is, wij maken met veel passie content voor onze grote schare fans.

Eigenaarschap

Iedere medewerker krijgt bij ons de ruimte om vanuit eigen verantwoordelijkheid zelfstandig aan de slag te gaan. Sterker nog: dit is iets wat wij juist ontzettend stimuleren. Op deze manier wordt het werk ook echt jouw werk en kun je er op die manier nog meer voldoening uit halen.

Alle voordelen
op een rij

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris ontvang je een extra pensioenbijdrage en extra vakantiedagen. Daarnaast kun je meedoen aan onze wekelijkse bootcamp, maandelijkse borrels en halfjaarlijkse uitjes. Ook is er dagelijks vers fruit verkrijgbaar.

Uitdagend werk

Van socialmediabericht tot achtergrondverhaal en van marketing tot sales: het werk bij Pijper Media is  veelzijdig en uitdagend en je krijgt van alle belangrijke facetten binnen ons bedrijf wat mee.

Leer het vak

Bij Pijper Media krijg je alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien en verder te groeien. Je werkt in een team, maar je werkt ook zelfstandig aan je eigen ideeën en plannen.

Maak content voor 80 miljoen lezers

Met onze titels – zowel print als online – bereiken we maandelijks nationaal en internationaal meer dan 80 miljoen mensen. Daar kun jij je steentje aan bijdragen.

Werk voor de grootste merken

Het portfolio van Pijper Media bestaat uit veel grote titels, zoals Playboy, Panorama, Grazia, Marie Claire en Upcoming. Werk mee aan deze krachtige merken en zie je eigen werk terug in print en online.

Ontmoet de leukste collega's

Pijper Media bestaat uit een gemotiveerd, jong team met grote ambities voor de toekomst. In onze informele werkomgeving, waar ook ruimte is voor humor en een gezellig praatje, behaal je samen de mooiste resultaten.