Nautique slaat handen ineen met TNG voor een exclusieve giveaway

Diensten

Diensten

In de laatste 2023-editie van Nautique is een exclusieve giveaway geplaatst. Nautique sloeg namelijk de handen ineen met het bekende zeilhorlogemerk Tack & Gybe Watches, ook wel bekend onder de naam TNG. 

Het Nederlandse bedrijf is ooit opgericht door Olympisch zeiler Herbert Dercksen en wordt op dit moment voortgezet door Jeroen Jonk, die ook meerdere internationale prijzen in de zeilsport op zijn naam heeft staan. Al 25 jaar maakt Tack & Gybe horloges voor de echte watersportliefhebber, met de zeldzame zeiltimer-complicatie als vlaggenschip. TNG Watches past dan ook perfect bij Nautique: luxe met een onbetwistbare liefde voor watersport. 

Nautique mag, in samenwerking met TNG, een Classic Cup Chronograaf weggeven ter waarde van €895. Nautique #6, met deze giveaway erin, ligt vanaf 14 december in de winkels. Vanaf dat moment kan men zich ook inschrijven om deze mooie chronograaf te winnen. 

Deze waardevolle collaboratie is een goede representatie van het merk Nautique en het blad zal ook in de toekomst ongetwijfeld met meer high end merken als TNG samenwerken. 

No items found.