Jan 3, 2024

Autobahn kijkt terug op een enerverend seizoen met prachtige cijfers

Autobahn kijkt terug op een enerverend Formule 1-seizoen in 2023. Max Verstappen en Red Bull Racing wisten alle records te breken op weg naar een derde rijderstitel en tweede constructeurstitel op rij. Met 19 overwinningen uit 22 Grand Prix beleefde de Nederlander bovendien het meest succesvolle seizoen voor een coureur in de geschiedenis van de sport. 

Maar liefst 2,2 miljoen gebruikers kregen via Autobahn alle ins en outs mee tijdens het afgelopen Formule 1-seizoen. Van de moeilijkheden voor Sergio Perez en het ontslag van Nyck de Vries tot de nieuw naam voor Alfa Romeo/Sauber en de soap rond AlphaTauri. Daarbij werden maar liefst 3,7 miljoen clicks gegenereerd. 

Met het seizoen van 2024 in het vooruitzicht maakt de redactie van Autobahn zich op voor nog een zinderend seizoen. Zullen McLaren, Mercedes en Ferrari dit keer wel een vuist kunnen maken naar het oppermachtige Red Bull? Komt er een revanche tussen Max Verstappen en Charles Leclerc of Lewis Hamilton? En wat zullen Aston Martin en Fernando Alonso kunnen doen? We gaan het allemaal meemaken op de redactie van Autobahn. Op naar 2024!

Beeld: Red Bull Content Pool