May 7, 2024

Beau Monde blikt met Friends of the Brands terug op geslaagde editie The White Dinner

Op dinsdagavond 26 maart 2024 was het zover: toen werd het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam omgetoverd tot een sprookjesachtig decor voor The White Dinner. Bij dit feest, dat voor de vijfde keer werd georganiseerd door Friends of the Brands, was Beau Monde als mediapartner aanwezig.

De avond, die in het teken stond van het goede doel ‘Stop Pesten NU!’, had een goed gevuld programma. Zo vond in de White Room van het hotel een diner plaats voor alle aanwezige gasten. Aansluitend konden zij speeddaten met merken uit de beauty-, fashion- en lifestylewereld.

60 powervrouwen, allen geheel gehuld in wit, lieten zich bijpraten door experts van onder andere Wella Deluxe, Colgate en Atelier Rebul en konden de nieuwste skincare-snufjes op de proef stellen. Onder de aanwezigen waren veel bekende gezichten, zoals Leontine Ruiters, Angela Groothuizen, Victoria Koblenko en Kim Feenstra.

In de nieuwste Beau Monde neemt de redactie je mee achter de schermen met een uitgebreid fotoverslag. Deze editie is nu te koop in de winkels.