Dec 15, 2023

Beau Monde onthult nieuwe cover met Natasja Froger tijdens TLC screening

Beau Monde sloeg onlangs de handen ineen met televisiezender TLC voor de onthulling van de nieuwste cover. Deze feestelijke lancering vond plaats tijdens de TLC Lunch Screening van de nieuwe serie De Frogers: Happy Campers.

Deze middag stond in het teken van familie, plezier en veel vertier. In de serie gaan de Frogers met het hele gezin en kinderen, plus aanhang, kamperen in het mooie Engeland. Een traditioneel English breakfast mocht dan ook tijdens de screening niet ontbreken. De aanwezigen, waaronder natuurlijk eregasten René en Natasja Froger en de rest van de Froger-familie, en bekende gezichten zoals Samantha Steenwijk, Loiza Lamers en verscheidene TikTok-influencers hebben er in elk geval uitgebreid van genoten.

Voorafgaand aan de viewing van de eerste aflevering onthulde René Froger de omslag van Beau Monde #11, waar zijn grote liefde Natasja op straalt als covermodel. In deze editie van Beau Monde vinden lezers een grootschalig interview met Natasja Froger en alle andere Froger-vrouwen. Hierin praatten ze vooral over hun kampeeravonturen die nu elke week te volgen zijn op TLC, maar ook over de sterke familieband, de eerste ontmoetingen met elkaar en natuurlijk de gezelligheid binnen de familie.

Al met al kijkt Beau Monde terug op een bijzonder geslaagde dag!