Sep 12, 2023

Beau Mondes interview met Miljuschka haalt de headlines

Vorige week verscheen er een spraakmakende nieuwe editie van de Beau Monde. Vooral het interview met presentatrice en televisiekok Miljuschka Witzenhausen zorgde voor een hoop reacties in de Nederlandse media.

Zo vertelde Miljuschka openhartig aan Beau Monde over haar gewicht, haar zelfvertrouwen én over nare berichten van anonieme critici. Ze vertelde: 'Ik lijk de laatste tijd weer meer berichten te krijgen in de trant van: zou je niet eens gaan afvallen, hou op met eten. Als ik wat zwaarder ben, hebben mensen het lef om – soms anoniem – berichtjes te sturen met: het gaat niet zo goed met je hè, je bent zo dik geworden.'

Het openhartige interview met Miljuschka zorgde voor veel reacties in de media. Zo kopte RTL Boulevard met 'Miljuschka krijgt negatieve berichten over gewicht: "Het steekt me"'.

Ook Shownieuws lichtte het Beau Monde-interview uit met de titel 'Dit vindt Miljuschka van kritiek op gewicht', en Metro deelde: 'Miljuschka Witzenhausen krijgt vaker te horen dat ze moet afvallen.' Ook websites zoals Ze.nl en Vriendin schreven over het interview.

Zelf verklapte Miljuschka aan Beau Monde: 'Zulke berichten steken me, maar ik kan het parkeren. Het zegt meer over de persoon die het typt dan over mij, dus ik heb geen zin om daar energie in te steken.'


Beeld: Stef Nagel, Feriet Tunc