Nov 1, 2023

Bijna 10 miljoen pageviews voor Wieler Revue in afgelopen vier maanden

Nieuwe successen voor Wieler Revue! De maanden september (Vuelta en EK in eigen land), augustus (wereldtitel Van der Poel) en juli (Tour de France) was het wielercircus in volle gang en dat legde de website van Wieler Revue, wielerrevue.nl, geen windeieren. De tourmaand was goed voor bijna 3 miljoen pageviews (2.975.908).

In augustus en september draaide de website ook uitstekend met respectievelijk 2,5 miljoen pageviews en 2,2 miljoen artikelen die gelezen werden. Hoewel het wegseizoen er inmiddels op zit voor de wielrenners, wisten de mensen de weg naar wielerrevue.nl ook in oktober nog steeds heel goed te vinden: in deze maand had de website meer dan 1,6 miljoen pageviews.

Met name een artikel waarin Wilfred Genee zijn licht liet schijnen over het vrouwenwielrennen scoorde goed. Daarnaast scoorde het nieuws over de toekomst van Jumbo-Visma en de mogelijke fusie met Soudal Quick_Step ook goed. Bij elkaar opgeteld zijn dat over de afgelopen vier maanden bijna 10 miljoen views; een prachtig aantal voor Wieler Revue dus.

Beeld: Cor Vos