Jan 23, 2023

Golfers Magazine valt in de prijzen

Bij de jaarlijkse toekenning van de golfpersprijzen is een verhaal uit Golfers Magazine beloond met de prijs in de categorie 'Tekst'. Het verhaal over het echtpaar Daan en Danielle Huizing viel bij de jury in de smaak. Niet in de laatste plaats vanwege het door Edwin Vermaas gemaakte beeld.

De Golfpersprijs bestaat sinds 1997. De prijs is een gezamenlijk initiatief van de NGF, NVG, PGA Holland en NVGJ, de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten.

Uit alle inzendingen is er door de leden van de NVGJ een shortlist samengesteld waaruit de jury haar keuze heeft kunnen maken.

De jury 2022 bestond uit Ger Laan en Madelon Barenbrug van de NVGJ, Paul Wesel van de NVG, Jim van Heuven van Staereling van de PGA Holland en Abe Jan ter Beek van de NGF.

Voor editie 7 van Golfers Magazine sprak hoofdredacteur Martijn Paehlig uitgebreid met Daan en Danielle Huizing, die dit voorjaar niet alleen buiten de baan elkaar het ja-woord gaven, maar ook in de baan als stel door het leven gaan. De foto's van Edwin Vermaas konden dan ook maar op een manier geschoten worden: in trouwkleding, op golfbaan De Lage Vuursche.