Nov 29, 2023

Grazia x Collistar Masterclass een groot succes

Op dinsdag 21 november 2023 organiseerde Grazia een masterclass in samenwerking met Collistar in het prachtige NENI in Amsterdam. Lezeressen van Grazia konden tickets kopen voor dit exclusieve event. Ze moesten er snel bij zijn, want er was slechts plek voor 20 deelneemsters per sessie. Tijdens de masterclass werd er met de nieuwe NOT-lijn van Collistar gewerkt. NOT staat voor Not Ordinary Treatment, wat inhoudt dat de producten verzorgend zijn, maar ook als make-up dienen.  

Nieuwe NOT-lijn van Collistar

Er werden twee masterclasses gegeven. Bij elke masterclass werden de deelneemsters ontvangen met hapje en een drankje. Vervolgens nam iedereen plaats aan lange, prachtig gedekte tafels en vertelde Collistar-trainingsmanager Nicole Vergouwen hen over de producten van Collistar. Zo behandelde Nicole één voor één een product uit de lijn. Ze vertelde over de werking, de voedende stoffen ervan en demonstreerde het product op een model. Alle deelneemsters mochten daarna zelf de producten ruiken, voelen en proberen. Iedereen was zeer enthousiast en er werden volop vragen gesteld aan het team van Collistar.  

Na een informatieve workshop en een afsluitend praatje van Annelies Pijper, hoofdredactrice van Grazia, vertrokken alle deelneemsters weer met prachtig verzorgde gezichten, veel kennis en een goedgevulde goodiebag, met daarin vier producten van de NOT-lijn en de nieuwste editie van Grazia. Grazia kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige dag!