Dec 19, 2023

Grazia x Steve Madden x SoPR coverlancering een groot succes

Om de lancering van Grazia #8, het laatste nummer van 2023, te vieren, organiseerden Grazia, Steve Madden en SoPR een exclusief diner bij La Nostra Gigi in Amsterdam op 12 december 2023. Het werd een feestelijke avond met als thema 'Italian Extravaganza'. 

In de weken voorafgaand aan het event werd de gastenlijst zorgvuldig samengesteld. Er was ongeveer plek voor 40 content creators, zoals Jade Anna, Juultje Tieleman en Mark Lucas Werkhoven. Alle gasten werden bij aankomst uitgenodigd op de gele loper. Hier werden hun prachtige, extravagante outfits uitgebreid besproken en werden er een aantal leuke vragen gesteld.  

Vervolgens werden de gasten binnen, onder het genot van een heerlijke cocktail, verwelkomd met een optreden van een saxofonist. Hierna nam iedereen plaats aan mooi gedekte tafels met kaarsen en veren. Hier werd ondertussen het voorgerecht geserveerd. Gevolgd door het hoofd- en nagerecht. Dit alles in, hoe kan het ook anders, Italiaans thema.  

Tussen de gangen door vloeide de wijn rijkelijk en werden er prachtige acts opgevoerd. Zo was er een burlesque danseres in een levensgroot cocktailglas, werd er Italiaanse olijfolie uitgedeeld door charmante, ingeoliede mannen en werd ten slotte de cover, met daarop Bibi Breijman, onthuld. Na de lancering werd aan alle gasten een exemplaar van de nieuwste Grazia uitgedeeld.  
De avond werd afgesloten met een swingende dj-set. Alle voetjes gingen van de vloer en na een uurtje dansen en kletsen gingen alle gasten naar huis met een goedgevulde goodiebag met een aantal leuke producten en uiteraard de laatste Grazia. Pijper Media kijkt terug op een zeer geslaagde avond!