Jan 30, 2024

Grazia’s winweek een groot succes

Op Blue Monday (15 januari) ging Grazia’s grote winweek van start. Tot en met 21 januari konden lezers elke dag kans maken op een prachtige prijs. Inmiddels zit de winweek erop en hebben duizenden mensen meegedaan aan de winacties.

Waar we in december veel genieten van leuke feestjes, gezellige etentjes en vrije dagen, lijkt hier in januari weinig sprake van te zijn. Door de korte dagen en het grauwe weer kan januari wat somber aanvoelen. Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall zou de derde maandag van het jaar de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Hij riep deze dag dan ook om tot Blue Monday. Wat Grazia betreft hoeft Blue Monday helemaal niet de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Daarom ging Grazia op 15 januari met haar grote winweek van start. Tot en met 21 januari konden lezers elke dag op Grazia.nl kans maken op een mooie prijs.

Inmiddels zit de winweek erop. In totaal deden duizenden mensen aan de winacties mee, en een aantal winnaars heeft inmiddels thuis al een mooie prijs ontvangen.