Feb 29, 2024

Interview met topmodel Hieke Konings maakt – letterlijk – tongen los

Topmodel Hieke Konings staat deze maand in de nieuwste Playboy. Dat is bijzonder omdat ze voor het eerst helemaal naakt poseert, maar ook vanwege het bijbehorende interview: Hieke klapt namelijk uit de school over haar bijzondere leven tussen de sterren in Los Angeles.

De Limburgse Hieke Konings is pas 22 jaar en al negen jaar model. Op haar 15de verhuisde ze naar Tokio, de afgelopen twee jaar woont ze in LA, waar ze veelgevraagd catwalkmodel is. Daarnaast doet ze campagnes voor allerlei grote merken; van Louis Vuitton tot Balenciaga.

Het leven in LA is één groot feest voor Hieke, die elk weekend wel bij een sterrenfeestje te vinden is. Elon Musk, Kanye West, Drake, Justin Bieber, Leonardo DiCaprio: ze ontmoette ze allemaal. In Playboy vertelt ze honderduit over die avonden. Zo danste ze met Elon Musk ("kan-ie niet echt") en ging ze met Kanye West naar een wedstrijd van de LA Lakers ("hij is heel verlegen").

Meest opmerkelijk is haar avontuur met Leonardo DiCaprio, met wie ze tijdens een avond uit zoende. Over de kwaliteit van de zoensessie zegt ze: ‘Het was oké, maar zeker niet de beste die ik heb gehad, haha! Wat Hieke na dit onderonsje deed? ‘Ik ging naar huis, bestelde McDonald’s en belde mijn moeder. Ik vertel haar altijd alles. Zij is mijn beste vriendin.’

Het volledige interview met Hieke lees je nu in de nieuwste editie van Playboy, die vanaf vandaag in de winkels ligt.