Aug 30, 2023

Julia Veer nieuwe columnist voor Grazia.nl

Grazia.nl heeft een nieuwe columnist! Maak kennis met Julia Veer (25). Ze is ondernemer en de co-founder van het Nederlandse huidverzorgingsmerk Clay And Glow. Vanaf deze maand neemt Grazia’s nieuwste columnist je mee in haar spannende leven als beauty business woman.

Eerste column

In Julia's eerste column vertelt ze hoe haar dromen realiteit werden. 'De eerste bestellingen op de website, awards, samenwerkingen en deals met grote retailers als ICI PARIS XL; ik heb het allemaal gemanifesteerd. Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de eerste stappen is die je moet zetten om je doelen te bereiken. Hoe groot of klein ze ook zijn. Want je hoeft niet altijd een droomhuis, droombaan of mega succesvol bedrijf te manifesteren. Het kunnen ook kleine dingetjes zijn waar je geluk uit haalt. Al is het een levering die op tijd moet worden geleverd zodat het product op tijd gelanceerd kan worden – dit is deze week nog gebeurd. Het is allemaal de kunst van manifestatie en ik beoefen het dagelijks.'

Het manifesteren is Julia goed gelukt, want inmiddels heeft Clay And Glow een complete beautylijn en zijn BN’ers als Mascha Feoktistova en Monica Geuze groot fan van het merk.

Lees de hele column van Julia over manifesteren nu op grazia.nl.


Beeld: Clay And Glow