Oct 11, 2023

Loiza Lamers siert de cover van Grazia's Beauty Issue

Loiza Lamers straalt op de cover van Grazia's Beauty Issue. In een exclusief interview geeft het model zich volledig bloot.

We kennen haar voornamelijk als model, maar binnenkort staat Loiza Lamers ook in het theater met haar voorstelling PUUR Loiza waarin ze haar bijzondere levensverhaal deelt. Iets dat volgens haar nog steeds belangrijk is in de strijd voor acceptatie van transgenders.

“Elke keer dat erover gesproken wordt, helpt dat mee aan een bepaalde acceptatie en emancipatie. Al moet ik zeggen dat dat niet mijn enige doel is. Ik wil ook een beetje liefde terug in de wereld brengen en het gesprek met elkaar aangaan. Niet iedereen hoeft mij te begrijpen, maar laten we in ieder geval elkaar respecteren en zeggen: let’s agree to disagree. Voor mij is mijn transitie eigenlijk nooit een keuze geweest. Als ik niet alles had gedaan om mijn ultieme doel – vrouw zijn – te bereiken, was ik nu doodongelukkig geweest," vertelt ze in Grazia's Beauty Issue die vanaf 11 oktober in de winkel ligt.