May 16, 2023

Noorderland maakt winnaar 'Mooiste plaats van Noord-Nederland 2023' bekend

Volgens de lezers van lifestylemagazine Noorderland mag Appingedam zich de mooiste plaats van Noord-Nederland 2023 noemen. Dit maakt de redactie bekend in de nieuwe Eropuitspecial, die vanaf 16 mei 2023 verkrijgbaar is. Liefhebbers van het noorden stemden op de mooiste plaats van Drenthe, Groningen of Friesland. Uit alle inzendingen kwam Appingedam als winnaar uit de bus. 


Appingedam heeft 't allemaal
Lezers roemden de monumentale panden, de hangende keukens en de gezellige en gemoedelijke sfeer van het eeuwenoude stadje. Daar kon de redactie het niet anders dan mee eens zijn, want Appingedam heeft het nu eenmaal allemaal. In de nieuwste editie van Noorderland lees je alles over Appingedam en deelt de redactie tips voor leuke adressen en uitjes in de mooiste plaats van Noord-Nederland. Enkele andere plaatsen in het noorden, zoals Veenhuizen en Hindeloopen, krijgen in het magazine ook een speciale vermelding.

Eropuitspecial
De nieuwe Eropuitspecial van Noorderland staat volledig in het teken van het beste van het buitenleven in het noorden. Lezers kunnen zich laten inspireren met de prachtigste wandel- en fietsroutes, talloze leuke uittips en mooie reportages. Zo fietste de redactie voor deze speciale editie langs de kleurrijke vlasvelden en het vissersverleden van Friesland en reisden ze terug in de tijd in Vesting Bourtange. 


De Eropuitspecial van Noorderland is van 16 mei tot 27 juni 2023 bij alle (grotere)verkooppunten, zoals supermarkten en boekhandels, in heel Nederland te koop voor €7,99. De special is ook te bestellen via de webshop tijdschrift.land.