Nov 14, 2021

Pijper Media stopt met haar drukactiviteiten

Binnen ons 50-jarig bestaan hebben wij continue moeten anticiperen op marktveranderingen om de toekomst te kunnen waarborgen. We groeiden van lithograaf door tot drukker, van drukker tot uitgever en zijn daarin de afgelopen jaren, mede door de overname van WeBlog Media, zeer sterk groeiend in het (internationale) digitale domein.

Door de snel veranderende marktomstandigheden in de drukkerijsector en digitalisering binnen de mediasector, hebben wij als Pijper Media besloten onze drukactiviteiten te beëindigen. Met deze moeilijke beslissing komt een einde aan onze eigen drukkerij, waar wij als familiebedrijf ooit mee begonnen en welke decennia een vaste pijler is geweest.

Het printproduct blijft voor ons merkportfolio een vaste waarde, alleen in het totale verdienmodel van Pijper Media van ondergeschikt belang. Ons drukwerkpakket wordt ondergebracht bij andere drukkerijen. Voor de 15 betrokken medewerkers wordt een afvloeiingsregeling getroffen en spannen wij ons in voor het vinden van een nieuwe baan. Met de sterke merken van Pijper Publishing en WeBlog Media, bouwen wij verder aan de (digitale) toekomst.


Familie Pijper

50 jaar a family business