Apr 8, 2024

Roxane Knetemann gast-hoofdredactrice van komende Wieler Revue-Tourspecial

De klassiekers zijn nog in volle gang, maar de redactie van Wieler Revue is alweer druk bezig met de komende Tourspecial. Daarbij krijgen ze deze zomer ondersteuning van niemand minder dan gast-hoofdredactrice Roxane Knetemann. Inmiddels heeft de eerste redactievergadering met haar plaatsgevonden en zijn de onderwerpen voor de Tourspecial vastgesteld.

Over Roxane Knetemann
Roxane Knetemann (1 april 1987) is een van Nederlands bekendste wieleranalisten. Niet alleen is ze een vast gezicht bij de koers in dienst van de NOS, ook schuift ze regelmatig aan bij Vandaag Inside om daar haar kijk op de wielersport te geven. Als voormalig profrenster was ze vooral succesvol op de baan, maar ook op de mountainbike en op de weg heeft Knetemann een mooie carrière achter de rug.

Extra aandacht voor vrouwenwielrennen
Als geen ander weet Knetemann de hedendaagse wielersport te duiden en uiteraard besteden zij en de Wieler Revue-redactie in de komende Tourspecial ook uitgebreid aandacht aan de Tour des Femmes. Met het Grand Départ in Rotterdam komt de Tour de Femmes dit jaar naar Nederland. Des te meer reden om het vrouwenwielrennen extra te belichten.

De Tourspecial, met Roxane Knetemann als gast-hoofdredactrice, verschijnt op 28 mei 2024. Houd de socialmediakanalen en website van Wieler Revue in de gaten voor meer informatie.