Jul 1, 2024

Terugblik op een geslaagde Pijper Media-relatielunch

Afgelopen woensdag, 26 juni, organiseerde Pijper Media een gezellige relatielunch voor een aantal adverteerders van haar glossy’s. Dit vanwege de toevoeging van Nouveau aan ons portfolio, maar ook om onze adverteerders en relaties te laten weten dat wij hen ontzettend waarderen. Pijper Media wilde hen daarom extra in het zonnetje zetten.

Alle gasten werden ontvangen bij Huize Frankendael in Amsterdam. Dit prachtige landhuis was deze middag het decor van deze relatielunch. Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen met een (alcoholvrij) bubbeltje en/of een heerlijke Campari Spritz, gemaakt door de mannen van de Campari Bar.

Na een zonnig ontvangst werden de gasten uitgenodigd aan tafel. De prachtig gedekte tafels stonden onder schaduwdoeken in de tuin van het landgoed. Hier werd, na enkele speeches, een 3-gangenlunch geserveerd door Restaurant Merkelbach. Onder het genot van lekkere drankjes, schitterende live-muziek door singer-songwriter en chansonnière Babette Zwinkels en uiteraard heerlijke gerechten werd er volop gekletst, gelachen en genetwerkt.

Na afloop was er voor de gasten de mogelijkheid nog een kopje koffie of thee te drinken. Maar voor de gasten die op tijd stonden, kon dit ook in een to go-beker geschonken worden. Alle gasten gingen naar huis met een goodiebag met daarin alle glossy’s van Pijper Media en een flesje Piper Heidsieck.

Wij kijken met een grote glimlach terug op deze zomerse relatielunch!


Beeld: Saskia Rietveld / The Click Company