Elegance & Marie Claire en Dyson

360-graden samenwerking met Dyson

Samen met Dyson hebben we een mooie samenwerking neergezet in Elegance en Marie Claire. Het doel was om de nieuwe Dyson haarstylingproducten – Supersonic haardroger, Airwrap Multistyler en Corrale stijltang – te benadrukken en ook te laten zien hoe deze functioneel werken en welk resultaat je er mee kunt bereiken. De teams van Elegance en Marie Claire hebben twee grote producties georganiseerd. Dit was inclusief een haarshoot voor beide titels.

Voor Elegance hebben we met een model laten zien hoe je onder andere drie verschillende looks kunt maken met de Dyson producten. Voor Marie Claire zijn er drie modellen gebruikt om de verschillende tools en de effecten van de tools te laten zien: voor ieder probleem biedt Dyson een oplossing. Dit hebben we vastgelegd met fotografie en daarna gepubliceerd in een advertorial. Daarnaast hebben we uiteindelijk een beeld van de shoot op de cover van Marie Claire geplaatst.

Voor Marie Claire is er met de drie modellen ook een video-serie gemaakt. De video’s werden gedeeld op marieclaire.nl, op de socials en vermeld in het blad met een QR-code.

No items found.