Online

Online

Pijper Media heeft tegenwoordig een vernieuwde digitale focus. De online titels van Pijper Media bereiken op dit moment gezamenlijk 100 miljoen online unieke bezoekers.

Groot online bereik

Pijper Media heeft een uitgebreid portfolio: merken voor mannen én vrouwen over uiteenlopende interessegebieden als reizen, koken, sport, fashion, beauty en lifestyle. Stuk voor stuk zijn het gerenommeerde titels die een groot bereik hebben in print, maar ook online. Inmiddels bereiken de titels van Pijper Media gezamenlijk 100 miljoen unieke bezoekers. Daarnaast hebben de websites van onze merken gezamenlijk meer dan 250 miljoen pageviews per maand en meer dan 6 miljoen volgers op social media.

In 2020 hebben we door de overname van WeBlog Media, een online marketingbureau dat is gespecialiseerd in het creëren, promoten en adverteren van online content, nog meer een online focus gekregen. Op deze pagina lees je meer over onze activiteiten met WeBlog Media.

Aantrekkelijke content

Onze online redacties creëren iedere dag aantrekkelijke content voor verschillende doelgroepen. Van updates uit de wielerwereld tot lekker recepten en van het laatste showbizznieuws tot leuke uittips: je lees het als eerste bij ons. Hiermee is Pijper Media een van de grootste leidende nieuwsmakers op het gebied van entertainment-,fashion-, beauty- en lifestylenieuws. Op social media trekken we onze online content door, door dagelijks posts, stories, filmpjes en rubrieken te brengen die zorgen voor een hoge betrokkenheid en veel bezoekers. Adverteerders kunnen hierop aanhaken en van ons grote bereik profiteren, bijvoorbeeld in de vorm van samenwerkingen, advertorials, SEO-artikelen, advertenties en andere interactieve content.