De kracht van onze SEO- artikelen

De kracht van onze SEO- artikelen

De merken van Pijper Media bieden sterke en aantrekkelijke platforms voor diverse doelgroepen. Profiteer van ons grote bereik door middel van SEO-artikelen.

Een betere vindbaarheid en naamsbekendheid

Het portfolio van Pijper Media vertegenwoordigt verschillende merken die al jarenlang krachtige posities in het medialandschap hebben. Zo bieden onze merken online platforms voor zowel mannen als vrouwen over uiteenlopende interessegebieden – van reizen tot aan koken en van sport tot lifestyle – en voor verschillende leeftijden. De online titels van Pijper Media bereiken op dit moment gezamenlijk 65 miljoen unieke bezoekers per maand.

Profiteer van het grote bereik van Pijper Media door middel van SEO-artikelen op (een van) onze websites. Door het creëren van aantrekkelijke en SEO-vriendelijke content voor specifieke doelgroepen helpen we mee aan een betere vindbaarheid en naamsbekendheid. SEO-artikelen worden in overleg met onze salesmanagers kant-en-klaar aangeleverd of worden door onze online redacties zelf geschreven.

Onze sterke merken

De merken in het portfolio van Pijper Media bestaan uit verschillende categorieën: vrouwen, mannen, sport & lifestyle, travel & lifestyle, entertainment & lifestyle en culinair.

Vrouwen

Beau Monde, Elegance, Grazia, Happy in Shape, Marie Claire, Dingen voor Vrouwen

Mannen

Nieuwe Revu, Playboy, Panorama

Sport & lifestyle

Golfers Magazine, Nautique, Wieler Revue, Autobahn

Travel & lifestyle

Noorderland, Explore the World

Entertainment & lifestyle

Tips en Weetjes, Upcoming

Culinair

Lekker, Kookfans

Mogelijkheden

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden tegen scherpe tarieven en denken daarin graag mee. Interesse in SEO-artikelen op de websites van een van onze merken? Graag een voorstel op maat ontvangen? Of een vraag over onze SEO-artikelen in het algemeen? Onze salesmanagers staan je graag te woord. Door de korte lijnen binnen dit familiebedrijf kan er snel geschakeld worden tussen redacties, vormgevers en het salesteam.

Email naar: create@pijpermedia.nl