Beau Monde x Collistar consumentenonderzoek

Diensten

Diensten

Beau Monde is het nieuwe jaar goed begonnen: samen met het toonaangevende skincare-merk Collistar voerde de redactie eind 2023 een groots consumentenonderzoek uit onder maar liefst 300 Beau Monde-lezers. Zij hadden zich via een oproep op beaumonde.nl aangemeld. De resultaten van het onderzoek worden heel 2024 door Collistar gebruikt in hun campagnes.

In het najaar van 2023 sloegen Beau Monde en Collistar ook al de handen ineen voor de ‘Choose your anti-age’ Masterclass, en besloten om daar een vervolg aan te geven. Daarom hebben beide merken samen een uitgebreid onderzoek gedaan in samenwerking met honderden lezers, die een anti-age crème naar keuze mochten testen.

De resultaten logen er niet om: de Lift HD+ Lifting Firming Cream scoorde 88% positieve reacties van de Beau Monde-lezers, de Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream kon zelfs op 90% tevredenheid rekenen en de Magnifica Replumping Redensifying Cream kreeg een indrukwekkende 95% lovende reacties. Deze pay-off gaat Collistar het komende jaar op verschillende manieren inzetten. 

Kortom: deze succesvolle samenwerking is een veelbelovende kick-off voor het nieuwe jaar voor Beau Monde. Op naar nog veel meer mooie projecten!

No items found.