Evenementen

Evenementen

Pijper Media organiseert regelmatig (op maat gemaakte) evenementen – van workhops tot lanceerfeesten – om de binding met de doelgroep nog sterker te maken.

Evenementen

Een evenement is hét middel om lezers, volgers en relaties een titel, merk of product te laten ervaren. Van workshops tot aan masterclasses en van lanceringsevenement tot hotel take over. Bij Pijper Media organiseren we graag op maat gemaakte evenementen om merk, product en titel samen te laten komen. We werken samen met de mooiste locaties, high-end merken en de beste foto- en videografen om het evenement vast te leggen.

Mogelijkheden

Hoe komt jouw product of merk het beste tot zijn recht? Locatie, tafelschikking, aankleding, catering en muziek. Een kleine greep uit de elementen die van belang zijn bij een evenement. Wordt het een workshop waarbij lezers producten gaan testen of juist een masterclass waarbij een expert aan het woord is? Petit comité of 250 gasten? Een dj of een band? Walking dinner of 5-gangerdiner? Na het organiseren van tientallen evenementen, groot en klein, hebben wij inmiddels heel wat ervaring. Wij denken dan ook graag mee met de mogelijkheden voor een evenement en hoe het product of merk het beste tot zijn recht komt.

Wat wij nog meer doen

Alle diensten